31 Temmuz 2009 Cuma

YILDIZ MİLLİLER SIRBİSTANI YENDİ


Yıldız bayanlar Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde takımımız Sırbistanı 63-59 mağlup ederek şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptı.


Takımımızda Olcay Çakır 20 sayı 12 ribaund 5 asist 7 top çalmayla oynarken Ayşe Cora 12 sayı 8 ribaund Hande Karasu 8 sayı 4 ribaund Özge Kavurmacıoğlu 7 sayı 6 ribaund ile katkıda bulundu..

KÜÇÜK TAKIM-YEŞİM 98 MAÇI


6 Temmuz'dan beri çalışmalarını sürdüren küçük takımımız ilk hazırlık maçını Yeşim 98 takımına karşı oynadı.

Karşılaşmaya Rezzan,Merve K,Gülşah,Müslime,Gözdenur beşiyle başlayan takımımız ilk yarıda tutuk bir görüntü sergiledi. İkinci yarıda toparlanan takımımız bulduğu fast break ve ikinci şans sayılarıyla farkı eritse de müsabakadan 40-37 mağlup ayrıldı.

28 Temmuz 2009 Salı

GURURUMUZ KAPTANIMIZ


Bu sene liseye başlayacak olan küçük takım oyuncularımızdan aynı zamanda kaptanımız İmran SATIŞ Gazi Anadolu Lisesi'ni kazanma başarısını göstermiştir. Sezon boyunca hemen hemen her antrenmana gelen dershaneye de gitmeyen kaptanımızı kutluyoruz alttan gelen diğer oyuncularımıza örnek olmasını diliyoruz.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

6 Temmuz'da başladığımız antrenmanların birinci etabı tamamlandı. 3 hafta boyunca sabahları Kent Ormanı'nda kondisyon depolayan takımımız akşamları da top antrenmanı yaparak fundamental eksikliklerini giderdi.
İkinci etap çalışmalarımız Mihraplı parkında devam ediyor.

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Yaz Spor Okullarında 1.Dönem Sona Erdi


6-16 yaş arası kız erkek toplam 130 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarının ilki sona erdi.Başarılı bayan sporcuları kendi altyapımıza alırken erkek sporcuları da erkek takımlarımıza yönlendirdik.

10 Temmuz 2009 Cuma

ÖDÜLLER

Sevgili oyuncular bu ayki ödülümüzü biraz farklı değerlendirelecek.Hem sabah hem akşam antrenmanlarına en fazla gelen oyuncuya ödül vereceğiz.Ödül istediğin gün istediği filme sinema bileti.

6 Temmuz 2009 Pazartesi

EN İYİLER BELİRLENDİ

Haziran ayında başlattığım küçükler ve minikler yılın oyuncusu anketleri sonuçlandı.Küçüklerde büyük bir çekişme yaşandı ve birinciliği İlemnur DUMAN kazandı. Miniklerde ise Gülşah CAN rahat birinci oldu diyebiliriz. Hediyelerini yakın bir zamanda kendilerine teslim edeceğim.
Yeni sezonda herkese başarılar.

5 Temmuz 2009 Pazar

BAŞLIYORUZ

2009-2010 Sezonunu 6 Temmuz sabah antrenmanıyla açıyoruz. Başarılı geçen bir sezondan sonra yeni sezonda hedefler geçen seneki dereceleri geçmek.Tüm oyuncular katıldığı turnuvalarda rakiplerinden çokta geride olmadıklarını gösterdiler zaten.Sakatlıksız sorunsuz bir sezon dileğiyle tüm oyunculara başarılar..