14 Nisan 2010 Çarşamba

MVP


Anadolu Şampiyonasında MVP seçilen Ezgi Koç'u kutluyoruz.

13 Nisan 2010 Salı

ANADOLU ŞAMPİYONASI


4-Begüm Ünver:Aldığı sürelerde acemiliğini çok belli etti.İstenilen durumda değildi.Sebepleri çok.

5-İlemnur Duman:Takımın en skorer oyuncusuydu ancak kullandığı şutlar da daha dikkatli olsa şampiyonanın sayı kraliçesi olabilirdi.Şutuna güvenmeli.Sağ elini geliştirmeli.Ve tabi ki kuvvet.12 sayı

6-Aycan Aktaş:Genel olarak iyi bir turnuva geçirdi.Hücuma yönelik oyunu sorumluluk alması,savunma gayreti iyi yanları.Ribaund etkinliği,şut yüzdesi yüksek olsa buradan bir ödülle dönebilirdi.Maç başına 9 sayı

7-Cansu Temelli:Önceki turnuvalara göre gayretli olduğu açıktı.Ama hala eksikleri çok.Maç başına 3 sayı.

8-İmran Satış:İstekli gayretli.ancak Afyon maçı 9 sayı diğer maçlar 2 sayı.

9-Ayşenur aslan:Heralde Ayşenur'un en iyi turnuvasıydı.Savunmadaki isteği savunma ribaundlarındaki etkinliği iyi yönler ama hücumda çok etkisizdi.Kuvvet en büyük eksikliği.Tembellik etmeden aklını daha iyi oyuncu nasıl oluruma vermeli.

10-Gizem Sever:İlk defa bu kadar çok sorumluluk aldı.Geçen sene 4 numara oynadığını düşünürsek bu sene 1 numarada yaptığı hataları hoş görmek lazım.Ancak gene de daha iyi işler çıkarabilirdi.İyi bir yaz antrenmanıyla halledebilir.Maç başına 2 sayı

11-Ezgi Koç.MVP ödüllü.Ezgi bu turnuvada basketbola konsantre olduğunda neler yapabileceğini gösterdi.Şutundaki gelişimi birebirde de gösterirse daha iyi olacaktır.

12-Tuğçe Doğan:Geçen sene Çorum'da harikalar yaratan tuğçe bu turnuvada yoktu neredeyse.Sadece Afyon ve Ünye maçlarında skor üretti.Diğer maçlarda sahada kaldığında olumlu işler yapamadı.Nedenleri ve ne yapması gerektiği ortada.

13-Gülgün Bulut:Kötü değildi belki ama iyi de değildi.Geçen senenin en iyi guardı zor maçlardaki top kayıpları ve birebirde çok kolay geçilmesiyle hayal kırıklığı yarattı.Birebirini geliştirmeli oyunu çabuk başlatmalı ve hücumda daha doğru seçimler yapmalı.

14-Rezzan Dikyol

15-Hande Özdemir iki yeni oyuncuya elimden geldiğince süre vermeye çalıştık ama onlar için asıl önemli olan bu havayı solumalarıydı.


Sezonun en iyi turnuvasını oynadık.Gösterilen mücadele takdir gördü.Neler yapmamız gerektiği de görüldü.Sporun bir DİSİPLİN olduğu,saha dışındaki olumlu ya da olumsuz şeylerin sahaya yansıdığı,birlikte olunca herşeyden daha keyif alındığı da ortaya çıktı.

Bu turnuvalar sizlerin iyi oyuncular olması için birer araç.Dereceye giremediğimiz için değil 5 tane daha iyi maç yapamayacağımız için üzgünüm sadece.