10 Şubat 2009 Salı

Şampiyon BSK Namağlup


MKP belediye maçını kazanarak geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden BSK Yıldız takımı  bugün oynadığı DSİ maçını da kazanarak namağlup şampiyon unvanını korudu.Maça Aycan Gülgün Buse Aslı ve Tuğçe beşiyle başlayan Bsk ilk periyodda düşük bir yüzdeyle oynayınca çeyrek 13-12 DSİ nin üstünlüğüyle geçildi.2. çeyrekte de top kayıplarına kötü yapılan savunma eklenince Dsi devreyi 28-17 önde kapadı. İkinci yarı savunmada müthiş bir gayret gösteren BSK DSi'ye adeta çemberi göstermedi.Hiç sayı yemeyen hücumda da daha derli toplu oynayan Bsk üçüncü çeyreği 31-28 önde geçti.Son çeyrekte de etkili savunmasını ve hücumunu sürdüren BSK maçı 55-38 kazandı ve üst üste 3. kez namağlup Bursa şampiyonu oldu.Tekirdağ'da oynanacak olan grup maçlarında başarılar.Artık başarın.
BSK:Aslı 22 sayı 3 ribaund,Buse 4 sayı 3 asist 4 top çalma,Aycan 9 sayı 12 ribaund,Gülgün 4 sayı 2 asist 3 top çalma,Başak 4 sayı 3 ribaund,Ezgi 4 sayı,Elif 2 sayı 1 top çalma,İmran 2 sayı 7 ribaund,Sevgi 2 sayı, Gizem 2 sayı 

5 yorum:

  1. aslı çok iyisin yha maşaalh inşllh böle dewam edersin hep hatta hepiniz ama bi kaç kişide sayı az atmş ama sayıyı az atmak diil doru atmak önemlidir:)

    YanıtlaSil
  2. yha pardon aslı abla da temin kardeşim ynmdaydı bende aslı abla yazdım zanntm ama aslı yasmışım çok pardon aslı abla:)

    YanıtlaSil
  3. kazanmışsınız iyi olmuş bravo :d

    YanıtlaSil
  4. daha nice şampiynluklara

    YanıtlaSil