3 Nisan 2009 Cuma

Hazırlıklar Sürüyor

Düzce'de yapılan Marmara Şampiyonasında şampiyon olan takımımız çalışmalarını sürdürüyor.Geçtiğimiz haftayı ilk 3 gün izin yaparak geçiren takımımız 2 günlük antrenmanın ardından yarın piknik organizasyonuyla stres atacak. Kent Orman'daki pikniğe yıldız takım oyuncuları da katılacak.
Şampiyona öncesi Gizem'in görüşleri şöyle:
Hazırlıklarımız devam ediyoruz. Antrenmanlara 1 saat önce gelip eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz takım halinde de gayet özverili çalışmalarımız devam ediyor.Takımdaki herkes Çorum'dan çıkacağımıza ve Adana'daki finallere katılacağımıza inanıyor. İnşallah çaılşmalarımızın karşılığını sahaya en iyi şekilde yansıtıp Bursa bayan basketbolunun uzun zamandır çektiği özlemi gideririz.

6 yorum:

  1. görüşümde belirttiğim gibi olucak türkiye birinciliği için bütün takım çoruma hazır durumda. sahaya çıktığımızda da kendimizden ne kadar emin olduğumuzu herkes görck bekle bizi adanaa...=)

    YanıtlaSil
  2. gercktn çk ii bi takımsınız inş. herşey istediğiniz gbi gider herkese çorumda başarılar dilerim sizleri türkiye şampiyonasında grmek isteriz=)

    YanıtlaSil
  3. saol cnm tesekkr edrz yorum için iiki varsın ....=)

    YanıtlaSil
  4. SenDe iiki waRsın btnmm ..=)

    YanıtlaSil
  5. çorumdada size başarılar...:)))

    YanıtlaSil
  6. Hımm.. Gizem çok kararlı =)) ... siz yeterki isteyin gerisi gelir .. çorumda başarılar..!!

    YanıtlaSil